OM OSS I 100 METERSKOGEN FAMILIEBARNEHAGE

Hundremeterskogen familiebarnehage er en privateid familiebarnehage, med 6 plasser for barn i alderen 0-3 år.
Her møter du Grethe Simarud som er styrer og assistent i 100 % stilling.
Hun har jobbet flere år i barnehage, samt jobbet mange år med barn med ulike funksjonshemninger.
Tove-Marthe Simarud Nyhuus har også jobbet mange år i barnehage, er førskolelærer og tar nå videreutdanning i spesialpedagogikk.
Hun er ansvarlig for den pedagogiske virksomheten av barnehagen, og jobber også 100 %.

Vi er opptatt av uteliv og natur, og derfor tilbringer vi det meste av tiden utendørs, gjennom hele året.
Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser, i enden av en skogsvei i Døvleng, Hallingby.
Her får barna muligheten til å boltre seg i alt naturen har å by på gjennom fire årstider; våren som vekker alt til liv, sommeren som gir næring til alt som gror, høsten som gir oss goder av naturen, og vinteren som skjuler alt på marken, og som bidrar til undring over alt som vil komme.

[ Lukk vinduet ]